Opiekacz elektryczny OE-2/1

Opiekacz OE-2/1 z rusztem odkrytym umożliwia szybkie przygotowanie produktów głęboko schłodzonych (np. zapiekanek) oraz innych produktów wymagających opiekania jak np. kiełbasek, pizzy itp. Opiekacz dedykowany do zastosowań w barach, restauracjach, stołówkach itp.
Opiekacz OE-2/1 wyposażony jest w dwie niezależnie załączane grzałki o mocy 850W każda. Załączenie grzałki jest sygnalizowane zaświeceniem podświetlenia wyłącznika. Minutnik pozwala na nastawienie czasu grzania w zakresie 0...15 minut. Ogranicznik temperatury zapobiega nadmiernemu nagrzewaniu komory opiekacza powyżej 280°C.

NapięcieMocWymiary
230V 50Hz2x850W 460 x 210 x 200 [mm]




Opiekacze elektryczne OE-2; OE-2/ST

Opiekacze elektryczne przeznaczone są do pieczenia:
- pizzy o średnicy do 32cm,
- bagietek,
- zapiekanek,
- kiełbasek,
- grilowania mięsa, itp.

Dane techniczne:
- ilość grzałek: 2 (dolna i górna)
- wyłącznik czasowy,
- regulator temperatury,
- wyłącznik grzałki dolnej,
- wymiary rusztu: 340 x 330 mm,
- materiał: blacha nierdzewna polerowana,
- funkcja "Stand-by" podtrzymywania temperatury 100ºC,
- Atest PZH.

NapięcieMocMasaObudowaWymiary
~230V 50 Hz900W/1800W 9,2kg stal nierdzewna 380 x 460 x 214 mm




Opiekacze elektryczne OE-3; OE-3/ST

Opiekacze elektryczne przeznaczone do pieczenia:
- pizzy o średnicy do 43cm,
- bagietek,
- zapiekanek,
- kiełbasek,
- grilowania mięsa, itp.

Dane techniczne:
- ilość grzałek: 2 (dolna i górna)
- wyłącznik czasowy,
- regulator temperatury,
- wyłącznik grzałki dolnej,
- wymiary rusztu: 450x440 mm,
- opcjonalnie - funkcja "Stand-by" - podtrzymywania minimalnej temperatury 100ºC,
- materiał - stal nierdzewna polerowana,
- Atest PZH.

NapięcieMocMasaWymiary
~230V 50 Hz1100W/2200W 13,4 kg 570 x 490 x 214 mm


stat4u