Do mieszania wszelkich produktów żywnościowych: płynów rzadkich i gęstych ciast lekkich i ciężkich łącznie z ciastem chlebowym, produktów mięsnych oraz innych produktów wieloskładnikowych. Ubija pianę, śmietanę, majonez i kremy cukiernicze.

KW2-1

Mieszarka typu KW2-1 służy do wyrabiania różnorodnych mas lekikich i ciężkich np: serowej, pasztetowej, past spożywczych (rybne, mięsne).

R2

Doskonała do wyrabiania ciast lekkich (naleśniki, biszkopty) oraz do ubijania piany, śmietany, majonezu, kremów.

R3

Służy do mieszania wszystkich produktów żywnościowych t.j. płynów rzadkich i gęstych ciast lekkich i ciężkich łącznie z ciastem chlebowym, produktów mięsnych oraz innych produktów wieloskładnikowych.

R4

Mieszarka służy do mieszania ciast,produktów mięsnych oraz innych produktów wieloskładnikowych. Dzięki przeciwbieżnemu ruchowi mieszadeł doskonale ubija pianę, śmietanę, majonez i kremy.

R1000

Głowica oraz pojemnik mieszarki wykonane ze stali nierdzewnej. Pojemność zbiornika 14,5l.