Do mieszania produktów spożywczych: płynów rzadkich i gęstych, ciast lekkich i ciężkich (z ciastem chlebowym włącznie), produktów mięsnych oraz innych produktów wieloskładnikowych. Ubija śmietanę, majonez, kremy cukiernicze itp.
R2.1
Mieszarka 10 - litrowa typu R2.1. Doskonała do wyrabiania ciast lekkich (naleśniki, biszkopty) oraz do ubijania piany, śmietany, majonezu, kremów.
R2
Mieszarka 12 - litrowa typu R2. Doskonała do wyrabiania ciast lekkich (naleśniki, biszkopty) oraz do ubijania piany, śmietany, majonezu, kremów.
R3
Służy do mieszania wszystkich produktów żywnościowych t.j. płynów rzadkich i gęstych ciast lekkich i ciężkich łącznie z ciastem chlebowym, produktów mięsnych oraz innych produktów wieloskładnikowych.
R4
Mieszarka służy do mieszania ciast,produktów mięsnych oraz innych produktów wieloskładnikowych. Dzięki przeciwbieżnemu ruchowi mieszadeł doskonale ubija pianę, śmietanę, majonez i kremy.