Może być użytkowany w punktach małej gastronomii. Wykonany ze stali nierdzewnej. Funkcjonalny i prosty w obsłudze. Łatwy w czyszczeniu ze względu na wysuwany ruszt i szufladę do zbierania okruchów powstałych podczas procesu pieczenia.

Opiekacz elektryczny przeznaczony do pieczenia między innymi:

  • pizzy o średnicy do 43cm,
  • bagietek,
  • zapiekanek,
  • kiełbasek,
  • grilowania mięsa,

Najważniejsze cechy: 

  • ilość grzałek: 2 (dolna i górna)
  • wyłącznik czasowy, 
  • regulator temperatury, 
  • wyłącznik grzałki dolnej,
  • wymiary rusztu: 450x440 mm,
  • opcjonalnie - funkcja "Stand-by" - podtrzymywania minimalnej temperatury 100ºC (OE-3/ST),
  • materiał - stal nierdzewna polerowana,
  • Atest PZH.

Specyfikacja techniczna

Moc
2200W
Napięcie
230V 50Hz
Obroty wyjściowe
obr/min
Masa
13,4kg
Wymiary
490mm x 570mm x 214mm
(długość x szerokość x wysokość)
Obudowa
stal nierdzewna polerowana
Wymiary rusztu
450x440 mm
Uwagi
2 grzałki po 1100W