Wydajność dla 50 - 80 osób. Niezawodny robot kuchenny EM11-E dedykowany dla dla średniej wielkości placówek gastronomicznych. Wyposażony w podstawkę umożliwiającą pracę z pojemnikami gastronomicznymi GN. Płynna regulacja obrotów ze stabilizacją. Obudowa: stal nierdzewna.

Specyfikacja techniczna

Rodzaj wyjścia
poziome
Moc
600W
Napięcie
230V 50Hz
Obroty wyjściowe
60...260 obr/min
Regulacja obrotów
bezstopniowa (płynna)
Masa
9,5kg
Wymiary
480mm x 380mm x 400mm
(długość x szerokość x wysokość)
Obudowa
stal nierdzewna satynowana
Moc znamionowa do pracy ciągłej
600W
Rozmiar maszynki
"10"

Akcesoria

Przystawka do mielenia mięsa W60N

Maszynka rozmiar 10. Służy do bardzo wydajnego mielenia wszystkich gatunków mięsa surowego i gotowanego.

Steaker - skruszacz mięsa

Wysokowydajne urządzenie, służące do kompleksowej obróbki mięsa (zgniatanie, nacinanie, przecinanie) na steki, kotlety, bitki itp.