Wydajność dla 50 - 80 osób. Niezawodny robot kuchenny EM11-E dedykowany dla dla średniej wielkości placówek gastronomicznych. Wyposażony w podstawkę umożliwiającą pracę z pojemnikami gastronomicznymi GN. Płynna regulacja obrotów ze stabilizacją. Obudowa: stal nierdzewna.

Specyfikacja techniczna

Rodzaj wyjścia
poziome
Moc
600W
Napięcie
230V 50Hz
Obroty wyjściowe
60...260 obr/min
Regulacja obrotów
bezstopniowa (płynna)
Masa
9,5kg
Wymiary
480mm x 380mm x 400mm
(długość x szerokość x wysokość)
Obudowa
stal nierdzewna satynowana
Moc znamionowa do pracy ciągłej
600W
Rozmiar maszynki
"10"

Akcesoria

Przystawka do rozdrabniania warzyw AG3

Służy do szatkowania i rozdrabniania kapust, ogórków, marchwi oraz ucierania surowców takich jak: ziemniaki, buraki, ser żółty czekolada, orzechy itp.

Przystawka do mielenia mięsa W60N

Maszynka rozmiar 10. Służy do bardzo wydajnego mielenia wszystkich gatunków mięsa surowego i gotowanego.

Steaker - skruszacz mięsa

Wysokowydajne urządzenie, służące do kompleksowej obróbki mięsa (zgniatanie, nacinanie, przecinanie) na steki, kotlety, bitki itp.