Wydajność dla 100 - 300 osób. Maksymalny moment napędowy 110Nm (odpowiada oddziaływaniu 36kg na ramię korby o długości 30cm). Urządzenie zaprojektowane dla usprawnienia prac kuchennych w placówkach gastronomicznych, stołówkach, restauracjach,barach itp.

Specyfikacja techniczna

Rodzaj wyjścia
poziome, pionowe
Moc
800W
Napięcie
230V 50Hz
Obroty wyjściowe
50...260 obr/min
Regulacja obrotów
bezstopniowa (płynna)
Masa
16,8kg
Wymiary
360mm x 260mm x 450mm
(długość x szerokość x wysokość)
Wydajność
100 - 300 osób

Akcesoria

Mieszarka KW2-1 - 10 litrów

Mieszarka typu KW2-1 służy do wyrabiania różnorodnych mas lekikich i ciężkich np: serowej, pasztetowej, past spożywczych (rybne, mięsne).

Mieszarka R2 - 12 litrów

Doskonała do wyrabiania ciast lekkich (naleśniki, biszkopty) oraz do ubijania piany, śmietany, majonezu, kremów.

Mieszarka R3 - 12 litrów

Służy do mieszania wszystkich produktów żywnościowych t.j. płynów rzadkich i gęstych ciast lekkich i ciężkich łącznie z ciastem chlebowym, produktów mięsnych oraz innych produktów wieloskładnikowych.

Mieszarka R4 - 10 litrów

Mieszarka służy do mieszania ciast,produktów mięsnych oraz innych produktów wieloskładnikowych. Dzięki przeciwbieżnemu ruchowi mieszadeł doskonale ubija pianę, śmietanę, majonez i kremy.

Rozdrabniarka G-24 GR

Rozdrabniarka przeznaczona do szatkowania i krojenia jarzyn takich jak: kapusta, ogórki, marchew, rzodkiew oraz rozdrabnia poprzez ścieranie surowców takich jak ziemniaki, buraki, ser żółty, czekolada, orzechy itp.

Przystawka do mielenia mięsa W-60/N

Przystawka służy do bardzo wydjnego mielenia mięsa wszystkich gatunków mięsa surowego i gotowanego.

Steaker - skruszacz mięsa

Wysokowydajne urządzenie, służące do kompleksowej obróbki mięsa (zgniatanie, nacinanie, przecinanie) na steki, kotlety, bitki itp.