Wydajność dla 100 - 300 osób. Maksymalny moment napędowy 110Nm. Urządzenie zaprojektowane dla usprawnienia prac kuchennych w placówkach gastronomicznych, stołówkach, restauracjach,barach itp.

Specyfikacja techniczna

Rodzaj wyjścia
poziome, pionowe
Moc
800W
Napięcie
230V 50Hz
Obroty wyjściowe
50...260 obr/min
Regulacja obrotów
bezstopniowa (płynna)
Masa
16,8kg
Wymiary
360mm x 260mm x 450mm
(długość x szerokość x wysokość)
Wydajność
100 - 300 osób

Akcesoria

Mieszarka R2.1 - 10 litrów

Mieszarka 10 - litrowa typu R2.1. Doskonała do wyrabiania ciast lekkich (naleśniki, biszkopty) oraz do ubijania piany, śmietany, majonezu, kremów.

Pojemnik mieszarki jest w pełni zamienny z pojemnikiem mieszarki R4.

Wyposażenie:

  • mieszadło kompletne

Uwaga!

Przekładnia mieszarki R2.1 nie jest zamienna z przekładnią mieszarki R2 ( inna geometria pracy mieszadła)

Mieszarka R2 - 12 litrów

Mieszarka 12 - litrowa typu R2. Doskonała do wyrabiania ciast lekkich (naleśniki, biszkopty) oraz do ubijania piany, śmietany, majonezu, kremów.

Mieszarka R3 - 12 litrów

Służy do mieszania wszystkich produktów żywnościowych t.j. płynów rzadkich i gęstych ciast lekkich i ciężkich łącznie z ciastem chlebowym, produktów mięsnych oraz innych produktów wieloskładnikowych.

Mieszarka R4 - 10 litrów

Mieszarka służy do mieszania ciast,produktów mięsnych oraz innych produktów wieloskładnikowych. Dzięki przeciwbieżnemu ruchowi mieszadeł doskonale ubija pianę, śmietanę, majonez i kremy.

Rozdrabniarka G24 GR

Rozdrabniarka przeznaczona do szatkowania i krojenia jarzyn takich jak: kapusta, ogórki, marchew, rzodkiew oraz rozdrabnia poprzez ścieranie surowców takich jak ziemniaki, buraki, ser żółty, czekolada, orzechy itp. Dostępna również w wersji teflonowanej (przystosowanej do mycia w zmywarkach) jako G25.

Przystawka do mielenia mięsa W60N

Maszynka rozmiar 10. Służy do bardzo wydajnego mielenia wszystkich gatunków mięsa surowego i gotowanego.

Steaker - skruszacz mięsa

Wysokowydajne urządzenie, służące do kompleksowej obróbki mięsa (zgniatanie, nacinanie, przecinanie) na steki, kotlety, bitki itp.