Świeży burger, tatar, falafel a może stary dobry „mielony”? Najlepiej smakuje przyrządzony zaraz po zmieleniu mięsa. Dlatego dla restauracji, sklepów mięsnych itp. stworzyliśmy nasze wyjątkowe urządzenia do obróbki mięsa.

EM11E + W60N

Profesjonalny zestaw do mielenia mięsa. Solidny i trwały. Obudowa napędu wykonana ze stali nierdzewnej.

W60N

Maszynka rozmiar 10. Służy do bardzo wydajnego mielenia wszystkich gatunków mięsa surowego i gotowanego.

EM3/8

Maszynka przeznaczona jest do rozdrabninia surowców spożywczych przy przygotowaniu potraw w gospodarstwie domowym oraz w małej gastronomii.

Steaker

Wysokowydajne urządzenie, służące do kompleksowej obróbki mięsa (zgniatanie, nacinanie, przecinanie) na steki, kotlety, bitki itp.

W1000

Maszynka rozmiar 22 - służy do bardzo wydajnego mielenia wszystkich gatunków mięsa surowego i gotowanego.