Zaznacz stronę

EM11EP

Wieloczynnościowy robot gastronomiczny EM11EP

Roboty Kuchenne

Do obróbki mięsa

Opiekacze

Naświetlacze do jaj

Mieszarki do ciast

Rozdrabniarki do jarzyn

Wydajność dla 50 – 80 osób. Niezawodny robot kuchenny EM11-E dedykowany dla dla średniej wielkości placówek gastronomicznych. Wyposażony w podstawkę umożliwiającą pracę z pojemnikami gastronomicznymi GN. Płynna regulacja obrotów ze stabilizacją. Obudowa: stal nierdzewna.

Specyfikacja techniczna

Rodzaj wyjścia – poziome

Moc – 600W

Napięcie – 230V 50Hz

Obroty wyjściowe – 60…260 obr/min

Regulacja obrotów – bezstopniowa (płynna)

Masa – 9,5kg

Wymiary – 480mm x 380mm x 400mm (długość x szerokość x wysokość)

Obudowa – stal nierdzewna satynowana

Moc znamionowa do pracy ciągłej – 600W

Rozmiar maszynki – „10”

Akcesoria

Przystawka do mielenia mięsa W60N

Maszynka rozmiar 10. Służy do bardzo wydajnego mielenia wszystkich gatunków mięsa surowego i gotowanego.

Steaker – skruszacz mięsa

Wysokowydajne urządzenie, służące do kompleksowej obróbki mięsa (zgniatanie, nacinanie, przecinanie) na steki, kotlety, bitki itp.

Instrukcje

Instrukcja obsługi EM11-EP.pdf