Zaznacz stronę

KU2-4E

Wieloczynnościowy robot gastronomiczny

Roboty Kuchenne

Do obróbki mięsa

Opiekacze

Naświetlacze do jaj

Mieszarki do ciast

Rozdrabniarki do jarzyn

Wydajność dla 100 – 300 osób. Maksymalny moment napędowy 110Nm. Urządzenie zaprojektowane dla usprawnienia prac kuchennych w placówkach gastronomicznych, stołówkach, restauracjach,barach itp.

Specyfikacja techniczna

Rodzaj wyjścia – poziome

Moc – 800W

Napięcie – 230V 50Hz

Obroty wyjściowe – 50…260 obr/min

Regulacja obrotów – bezstopniowa (płynna)

Masa – 16,8kg

Wymiary  360mm x 260mm x 450mm (długość x szerokość x wysokość)

Wydajność -100 – 300 osób

Akcesoria

Mieszarka R2.1 – 10 litrów

Mieszarka 10 – litrowa typu R2.1. Doskonała do wyrabiania ciast lekkich (naleśniki, biszkopty) oraz do ubijania piany, śmietany, majonezu, kremów.

Pojemnik mieszarki jest w pełni zamienny z pojemnikiem mieszarki R4.

Wyposażenie:

mieszadło kompletne R2.1-02.00.00 (nie jest zamienne z mieszadłem R2-02.00.00)

Uwaga!

Przekładnia mieszarki R2.1 nie jest zamienna z przekładnią mieszarki R2 ( inna geometria pracy mieszadła)

Mieszarka R4 – 10 litrów

Mieszarka służy do mieszania ciast,produktów mięsnych oraz innych produktów wieloskładnikowych. Dzięki przeciwbieżnemu ruchowi mieszadeł doskonale ubija pianę, śmietanę, majonez i kremy.

Rozdrabniarka G25 GR

Rozdrabniarka przeznaczona do szatkowania i krojenia jarzyn takich jak: kapusta, ogórki, marchew, rzodkiew oraz rozdrabnia poprzez ścieranie surowców takich jak ziemniaki, buraki, ser żółty, czekolada, orzechy itp. Dostępna również w wersji teflonowanej G25GR-PFP (przystosowanej do mycia w zmywarkach).

Przystawka do mielenia mięsa W60N

Maszynka rozmiar 10. Służy do bardzo wydajnego mielenia wszystkich gatunków mięsa surowego i gotowanego.

Steaker – skruszacz mięsa

Wysokowydajne urządzenie, służące do kompleksowej obróbki mięsa (zgniatanie, nacinanie, przecinanie) na steki, kotlety, bitki itp.

Instrukcje

17_Instrukcja KU 2-4 E_Kraj.pdf

Certyfikaty

swiadectwo_PZH_KU2-3E_KU2-4E.pdf