SZ1000
kotleciarka

Roboty Kuchenne

Do obróbki mięsa

Opiekacze

Naświetlacze do jaj

Mieszarki do ciast

Rozdrabniarki do jarzyn
Narzędzie formuje płaty mięsa do wybranej przez użytkownika grubości poprzez zgniatanie za pomocą odpowiednio ukształtowanych walców.
Ten sposób skruszania mięsa może być traktowany jako alternatywa do procesu nacinania i ma także wpływ zarówno na skrócenie dalszej obróbki jak
i podniesienie walorów smakowych mięsa.
Ten sposób skruszania mięsa może być traktowany jako alternatywa do procesu nacinania i ma także wpływ zarówno na skrócenie dalszej obróbki jak
i podniesienie walorów smakowych mięsa.
Specyfikacja techniczna
Wymiary -309mm x 145mm x 80mm (długość x szerokość x wysokość)
Regulowana grubość zgniatania – 2,5-4,5-6,5 mm (3 stopnie)
