EM11EP
Wieloczynnościowy robot gastronomiczny EM11EP

Roboty Kuchenne

Do obróbki mięsa

Opiekacze

Naświetlacze do jaj

Mieszarki do ciast

Rozdrabniarki do jarzyn
Wydajność dla 50 – 80 osób. Niezawodny robot kuchenny EM11-E dedykowany dla dla średniej wielkości placówek gastronomicznych. Wyposażony w podstawkę umożliwiającą pracę z pojemnikami gastronomicznymi GN. Płynna regulacja obrotów ze stabilizacją. Obudowa: stal nierdzewna.
Specyfikacja techniczna
Rodzaj wyjścia – poziome
Moc – 600W
Napięcie – 230V 50Hz
Obroty wyjściowe – 60…260 obr/min
Regulacja obrotów – bezstopniowa (płynna)
Masa – 9,5kg
Wymiary – 480mm x 380mm x 400mm (długość x szerokość x wysokość)
Obudowa – stal nierdzewna satynowana
Moc znamionowa do pracy ciągłej – 600W
Rozmiar maszynki – „10”

Akcesoria

Przystawka do mielenia mięsa W60N
Maszynka rozmiar 10. Służy do bardzo wydajnego mielenia wszystkich gatunków mięsa surowego i gotowanego.

Steaker – skruszacz mięsa
Wysokowydajne urządzenie, służące do kompleksowej obróbki mięsa (zgniatanie, nacinanie, przecinanie) na steki, kotlety, bitki itp.